AANGENAAM, MAAK KENNIS MET JOUW NIEUWE COLLEGA'S  

Minette
Jack 
Erik

Stikster / buislaser operator

Ik ben Minette en ben sinds 2013 werkzaam bij VDS. Via een uitzendbureau ben ik hier terecht gekomen en vervolgens heb ik een contract aangeboden gekregen. Ik vind de dagen heerlijk wanneer ik gewoon lekker kan klussen en wanneer ik mijn eigen verantwoording heb. VDS kan mij dit bieden doordat ik een andere functie naast mijn huidige functie heb kunnen aannemen. Ik merk dat VDS echt naar mij luistert en met mij mee denkt, daarnaast bieden ze me altijd een helpende hand, zowel privé als werk gerelateerd. Zelf vind ik VDS een heel interessant bedrijf door alle machines die het aanschaft. 

Hans

Hoofd gereedschapmakerij 

Ik ben Hans, al 40 jaar in dienst bij VDS en ben verantwoordelijk voor de in-productie name van nieuwe producten en onderdelen. De organisatie van VDS is een vlakke organisatie, dit is iets wat ik als prettig ervaar. Hierdoor is zo goed als iedereen gelijk aan elkaar. Ik streef er naar om dit bedrijf te verlaten met een voldaan gevoel. Dit gevoel bereik ik wanneer de VDS organisatie technisch helemaal op orde is en wanneer de mensen zullen zeggen dat ze bij VDS kwalitatief en kwantitatief hoogstaand produceren. VDS heeft mij vanaf het begin een gevoel van waardering gegeven. 

Assistent gereedschapmakerij

Ik ben Jack, via werken-leren ben ik bij VDS terecht gekomen. Doordat ik heb laten zien wat ik kan en laten horen wat ik wil ben ik in de afgelopen drie jaar doorgegroeit naar een nieuwe functie. VDS ondersteunt mij in het gene wat ik wil bereiken en waar ik naar toe wil. Zo is het mogelijk voor mij om opleidingen te volgen via VDS en gunnen zij mij de mogelijkheid om te leren 3D tekenen bijvoorbeeld. De mensen hier bij VDS zijn heel aardig, ik merkte dat ik snel werd opgenomen in de groep. De vrijdagmiddag vrij vind ik heel fijn, hierdoor heb ik donderdag al een beetje 'het weekend gevoel.' 

Bert

Lasmedewerker

Ik ben Bert en ik las bij VDS, dat vind ik heerlijk. Ik geniet van het structurele werk dat VDS heeft. Wat ik lekker vind is dat iedereen hier standaard vrijdagmiddag vrij is. Hierdoor loop ik donderdag al naar buiten met het gevoel:''Joh het is zo goed als weekend.'' Daarnaast vind ik het heerlijk dat ik hier gemakkelijk kan doorgroeien naar nieuwe functies en nieuwe werkzaamheden. Verder kan ik hier heel erg de kleine dingetjes waarderen. Zo was het in de zomer heel erg warm en toen werden er stukjes watermeloen uitgedeeld. 

Hoofd technisch afdeling en activiteiten

Ik ben Erik en ben sinds januari 2019 werkzaam bij VDS manufacturing. De producten en het bijbehorende productieproces binnen VDS sprak mij erg aan. Het is leuk om een groot onderdeel te zijn van een proces dat binnen VDS volledig wordt doorlopen van concept tot getest eindproduct. Dit zorgt voor een mooie afwisseling tussen theorie en praktijk, iets dat ik persoonlijk erg belangrijk vind. Ik kan hier ontwikkelen met bewerkingsmachines die klaar zijn voor de toekomst, en ons veel vrijheid geven in het vinden van de beste product oplossingen. Ik werk in een hecht team met veel ervaring en kennis, op een plek waar een lekkere R&D sfeer hangt.

Diane

Financieel medewerker

Ik ben Diane en werk nu zo'n vijf jaar bij VDS. Al meteen vanaf het begin heb ik het gevoel dat ik gerespecteerd word en dat er wordt geluisterd naar mijn inbreng. VDS is een hele flexibele werkgever wat ik erg waardeer. Het is een erg nuchter bedrijf met een hoop gezellige collega's. Wij werken hier echt als een team samen, we overleggen met elkaar en maken afspraken. Zeker als het wat drukker is helpen we elkaar heel erg veel. Dit zorgt ervoor dat je wat meer afwisseling hebt, je wordt hierdoor wat meer een allrounder. Toch blijf je altijd verantwoordelijk voor je eigen taak, iets wat ik erg prettig vind. 

SAMEN 90 JAAR IN DIENST!

SEPTEMBER 2019

Het bereiken van een jubileum moet gevierd worden. Soms gebeurd dit met een aantal taarten voor de gehele fabriek, soms met een bloemetje maar nu gebeurde het met een groot feest! Jack en Hans waren samen 90 jaar in dienst bij VDS Manufacturing in september 2019. Jack vierde zijn vijftigste jubileum, Hans zijn veertigste. Dit vierde het gehele bedrijf in Buren waar een grote zaal was gehuurd. Hierbij was er een groot buffet, was er een band, een gastoptreden van Peter Beense, waren er drankjes en werd er veel gedanst! 

©2020 VDS Contract Manufacturing - All rights reserved

VDS Culemborg

Beesdseweg 11

4107LV Culemborg

Nederland

KvK: 110.56.397

VAT: NL 8120.80.075.B01