BEN JIJ DE SPECIALIST DIE AL ONZE HIGH-TECH EQUIPMENTS OP ORDE HOUDT?

Vacature - Proces Engineer Productie

Ben jij een Proces Engineer met een voorliefde voor de maak industrie? Vindt jij het interessant om met nieuwe innovatieve ideeën machines en productie processen efficiënter te laten verlopen en daardoor de productiecapaciteit en output te verbeteren? Wil jij net als VDS Culemborg, werken aan mooie, kwalitatief hoogwaardige producten die je dagelijks tegenkomt? Solliciteer dan bij ons!

 

Jouw functie

Wat jouw werk als Proces Engineer Productie geweldig maakt? Je bent verantwoordelijk voor het optimaliseren van de productie en productietechnieken door het oplossen van grotere procesproblemen. Dit doe je voor 3 productiestromen die bij de assemblage samenkomen tot één herkenbaar eindproduct. Je bent vrij binnen deze processen en verschillende vraagstukken om met innovatieve ideeën te komen en vooruitstrevende oplossingen aan te dragen. Je werkt in een team waarbij je procestechnologische ondersteuning en advies biedt.

 

Waar ben je dagelijks mee bezig als Proces Engineer productie?

 • Je bent continue op zoek naar verbeteringen in het productieproces;

 • Je brengt zowel op technisch als organisatorisch gebied knelpunten van de productie in kaart;

 • Je maakt tekeningen en CAD/CAM programmering ten behoeve van de productie;

 • Je zorgt voor product optimalisatie en tooling (op klantspecificatie);

 • Je komt proactief met verbeter voorstellen en maakt deel uit van meerdere projecten;

 • Je neemt de huidige medewerkers mee in het gebruik van nieuwe werkmethode en machines;

 • Je zorgt ervoor dat de tekeningen worden ingelezen en de machines juist zijn geprogrammeerd.

 

Wie zoeken wij?

 • Onze nieuwe Proces Engineer productie:

 • Heeft ervaring en affiniteit met metaalbewerking;

 • Heeft een HBO/MBO opleiding richting Werktuigbouwkunde:

 • Heeft ervaring met het lezen en vervaardigen van 2D en 3D tekeningen ten behoeve van productie;

 • Heeft ervaring met CAD tekenprogramma’s bij voorkeur Inventor (en/of Solid works):

 • Communiceert duidelijk en krijgt gemakkelijk mensen mee met veranderingen;

 • Is zelfstandig en heeft een nauwkeurige kritische blik en bouwt mee aan de toekomst met innovatieve oplossingen.

 

Aanbod

Een uitdagende en verantwoordelijke fulltime functie in een dynamische omgeving, met ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Bij ons ben je geen klein radertje in het grote geheel, maar heb je een fundamentele bijdrage aan verbeter processen waarvan je meteen het resultaat ziet. Soms groot, soms klein, maar wel altijd met direct effect!

 

Je werkt binnen een hecht team van specialisten. Je collega’s zijn vaak mensen die VDS Culemborg goed kennen vanwege de lange dienstverbanden of hun uitgebreide kennis over productie processen met stalen producten. Wij bieden marktconforme arbeidsvoorwaarde conform de CAO Metalektro.

 

Daarnaast zijn de werktijden ma-do van 7.00 tot 16.45 waardoor je op vrijdag van 7.00 tot 12.15 werkt en de middag vrij hebt.

 

Over ons

VDS Culemborg is al ruim 70 jaar actief in de ontwikkeling en productie van meubelen, waarvan metaal de hoofdcomponent is, 70 jaar vakmanschap gecombineerd met innovatieve techniek. Wij zijn trots op onze historie, onze 75 vakmensen, producten en hoge leverbetrouwbaarheid en onze klanten. Onze klanten zijn gerenommeerde (internationale) bedrijven in de markt voor projectmeubilair, de woonmarkt en medisch meubilair. Voor onze klanten ontwikkelen we duurzame en innovatieve oplossingen, die we in eigen beheer produceren. Technieken als; buislaser, buigen, lassen, solderen, poedercoaten, tot en met stofferen en montage hebben wij allemaal in huis.

 

Ben jij net zo enthousiast als wij?

Solliciteer dan direct via de sollicitatie button op onze vacature Proces Engineer Productie.

 

Heb je toch nog een vraag? Of kom je graag langs om geheel vrijblijvend onze productie en producten te bekijken? Neem dan contact op met Max Unger, munger@vdsculemborg.com 0620588497 (maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdagochtend).

©2020 VDS Contract Manufacturing - All rights reserved

VDS Culemborg

Beesdseweg 11

4107LV Culemborg

Nederland

KvK: 110.56.397

VAT: NL 8120.80.075.B01