WERKZAAMHEDEN VDS CULEMBORG

VDS Culemborg ontwikkelt en produceert producten en onderdelen op basis van metaal voor onze partners. Dit gebeurt allemaal in onze fabriek die een totaal oppervlak heeft van circa 20.000 m2. Doordat alles onder een dak plaats vindt biedt VDS Culemborg een breed aanbod aan afdelingen en werkzaamheden. De processen van VDS Culemborg vragen continue om verbetering, jij kan hier aan mee werken! 

Ben jij benieuwd naar welke werkzaamheden allemaal plaats vinden bij VDS Culemborg? Lees hieronder verder!

Ben je geïnteresseerd? Wacht dan niet langer en solliciteer hier!

Ben jij iemand die out of the box durft te denken? Bij Research & Development ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, tekenen, testen of verbeteren van huidige/nieuwe producten of onderdelen!

Houd jij van high-tech apparatuur? Dan is onze buislaser wellicht interessant voor jou! 
De buislaser van VDS Culemborg zorgt ervoor dat alle buizen/kokers van staal, aluminium en RVS eenvoudig op maat worden gelazerd in een mum van tijd! 

Is lassen echt jouw ding? Heb je er al ervaring mee of heb je ervoor gestudeerd? Dan is VDS Culemborg  waarschijnlijk de juiste plek voor jou! Hoewel veel bedrijven overschakelen op robots stimuleert VDS Culemborg het gebruik van zowel robots als vaste mensen! 

Met meerdere buigmachines zijn wij een sterke partner voor gebogen onderdelen of frames. Kom jij de buigerij van VDS Culemborg versterken? 

Sommige van onze partners eisen de netste afwerking van hun product of onderdeel. Slijpen zorgt ervoor dat alle zichtbare lasnaden netjes zijn afgewerkt en dat het metaal geen scherpe punten meer bevat! 

Een unieke techniek die tot op heden nog steeds wordt toegepast bij VDS Culemborg. Solderen zorgt voor een strakke lasnaad op elk onderdeel. Houd jij ervan om kwaliteit te leveren?  

Las robots zorgen voor automatisering in de fabriek. Het is echter niet zo dat ze jouw werk afpakken! VDS Culemborg vindt juist dat de software van deze automatisering onze vakmannen niet overneemt maar juist ondersteunt! 

Bij het poedercoaten hangen alle frames aan een lange band. Aan deze band worden de fames ontvet, vervolgens worden de frames gecoat. Ze krijgen een andere kleur. Hiervoor hiervoor heeft VDS Culemborglakkers nodig die deze frames een kleur geven!

Kan jij netjes te werk gaan en hou je van verantwoordelijkheid? Dan is dit misschien wel wat voor jou! Jij moet ervoor zorgen dat hout een kleurt krijgt. Ook hier wordt er seriematig gewerkt, maar wordt er gelet op ieder detail!

Heb jij ervaring met stikken of stofferen? VDS Culemborg stoffeert alle producten en onderdelen intern op onze eigen stoffeer afdeling! 

Montage

Verantwoordelijk zijn voor het eindplaatje van een stoel, bank of tafel. Dit is wat jouw werkzaamheden zullen zijn op montage. Alles wat geproduceerd is op alle andere afdelingen komen hier bijeen om er een eindproduct van te maken. Ben jij degene die we hier voor zoeken?

De logistieke afdeling van VDS Culemborg is verantwoordelijk voor de goederenontvangst, het binnenboeken hiervan en de opslag in de fabriek!

Wil jij een nog beter beeld krijgen van de werkzaamheden binnen VDS Culemborg? Dat kan! In onze bedrijfsvideo laten wij het hele proces zien. 

Wij hopen dat jij na het zien van de beelden net zo enthousiast zijn als dat wij zijn. Heb jij het gevoel dat wij samen perfect bij elkaar passen? Wacht dan niet langer en solliciteer hier!

©2020 VDS Contract Manufacturing - All rights reserved

VDS Culemborg

Beesdseweg 11

4107LV Culemborg

Nederland

KvK: 110.56.397

VAT: NL 8120.80.075.B01